De Beste elektrische Tandenborstels

De Beste elektrische Tandenborstels

De Beste Elektrische Tandenborstels

Wil je witte en schone tanden hebben? Lees mijn artikel over de beste elektrische tandenborstels en begin te genieten van de voordelen ervan. Als je elke dag je tanden poetst met deze borstels, kun je genieten van een veel gezonder en mooier gebit.


Oral-B Elektrische tandenborstel Braun Oral-B Vitality 170 CrossAction blauw
Oral-B Elektrische tandenborstel Braun Oral-B Vitality 170 CrossAction blauw

Oral-B Elektrische tandenborstel Braun Oral-B Vitality 170 CrossAction blauw

Je kent het vast wel, want om de waarheid te zeggen, het is de bekendste elektrische borstel in ons land.

Gelukkig heb ik het ook en kan ik niets dan positieve dingen zeggen over dit model.

Ze zijn van een hoge kwaliteit. Ik had vroeger een ander model en ik maakte mijn tanden niet zo goed schoon als met deze. Het is echt een artikel dat me zeer goede resultaten geeft en dat de moeite waard is om te betalen wat het kost.

Als het gaat om het poetsen van mijn tanden kan ik zien dat het meer dan genoeg kracht heeft om tandplak zonder problemen te verwijderen. Voordat ik het had, had ik veel problemen met het verwijderen van de plaque, waardoor het leek alsof ik ze soms niet goed had gepoetst.

Maar deze reiniging merk ik niet alleen als ik in de spiegel kijk, ik merk het als ik mijn tong over mijn tanden laat gaan. Ik merk echt dat ze veel schoner en heel fris zijn, al heeft dit ook invloed op de tandpasta die ik gebruik.

Als u wilt investeren in uw tandheelkundige gezondheid, vindt u het niet erg om te betalen wat het kost, hoewel het eerlijk gezegd ook niet zo duur is. Bovendien is het zeer comfortabel en heeft de batterij een lange duur. Werkelijk alles is positief aan dit model. De nummer 1 bij De Beste elektrische Tandenborstels


Oral-B Pro 750 3DWhite tandenborstel voor volwassenen
Oral-B Pro 750 3DWhite tandenborstel voor volwassenen

Oral-B Pro 750 3DWhite tandenborstel voor volwassenen

Het is een andere variëteit van elektrische tandenborstel die zeer goede resultaten geeft. Het is iets hoger dan het vorige model, hoewel in ruil daarvoor de prijs ook hoger is.

In dit geval raad ik het aan omdat mijn partner het heeft en erg blij is met dit model. Het heeft alles wat je nodig hebt om een goede tandenpoetsbeurt te krijgen, via het 3D-reinigingssysteem. Net als in het vorige geval is het een geweldig hulpmiddel om moeiteloos alle tandplak te verwijderen die zich na elke maaltijd ophoopt op de tanden en kiezen.

De bediening is heel eenvoudig. Je hoeft hem alleen maar op te laden en eenmaal opgeladen, kun je een groot aantal keren poetsen. Het is een model dat echt heel goed bestand is tegen gebruik, ja, het hoofd is belangrijk om het van tijd tot tijd te veranderen om te voorkomen dat bacteriën zich ophopen op de borstel. De tijd zal afhangen van het gebruik en vooral hoe je de borstelkop onder de kraan wast.

Zodat je het idee kunt krijgen, kun je met een oplading ongeveer een week genieten van je borstel. Een bestseller bij De Beste elektrische Tandenborstels


Braun Oral-B Advance Power 400 Accu-tandenborstelborstel
Braun Oral-B Advance Power 400 Accu-tandenborstelborstel

Braun Oral-B Advance Power 400 Accu-tandenborstelborstel

Bent u op zoek naar een goede elektrische tandenborstel om mee te nemen tijdens uw vakantie of voor een zakenreis? Dit model past zich zeker heel goed aan bij uw behoeften.

Dit model raad ik aan voor de feestdagen, omdat het werkt met batterijen en daarom iets minder praktisch is dan de modellen waarover ik eerder heb gesproken.

De bediening is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar op de aan / uit-knop te drukken en de borstel begint zijn werk te doen. Nu hoef je het alleen maar op je tanden te zetten en over alle plaatsen te gaan. Vergeet niet dat het iets minder krachtig is dan de modellen met batterij. Toch is het een zeer goede optie om tijdens de vakantie te genieten van een goede mondhygiëne.

Het kan ook thuis worden gebruikt, maar als u niet zoveel kracht hebt, kunt u minder genieten van een dergelijke goede mondhygiëne.

Wat betreft de levensduur van de batterij, het hangt af van het merk, maar met de batterijen die erbij horen heeft het meestal een gemiddelde duur van 7 tot 10 dagen. Een aanrader bij De Beste elektrische Tandenborstels


Fairywill P11 elektrische tandenborstel
Fairywill P11 elektrische tandenborstel 

Fairywill P11 elektrische tandenborstel

Als je van merk wilt veranderen, dan presenteer ik een variëteit die veel minder bekend is, maar waarmee je, net als de vorige, zeer goede resultaten kunt behalen. Natuurlijk zal de prijs goedkoper zijn.

Een positief punt ervan is dat het onder water kan worden schoongemaakt, dankzij het feit dat het onderdompelbaar is. Dit kan een zeer interessant detail zijn, vooral als je een van de mensen bent die je tanden poetst met een volle gootsteen en soms vallen er dingen uit.

Het borstelpakket is zeer compleet. Het bevat onder andere 8 koppen, zodat u de kop kunt vernieuwen zonder nieuwe te hoeven kopen. Dankzij dit detail kun je meer dan 2 jaar zonder dat je nieuwe koppen voor je borstel hoeft te kopen, wat een extra besparing is.

Deze borstel wordt opgeladen via usb, maar omdat deze de kabel en de adapter bevat, zult u geen problemen hebben om hem aan te sluiten op de stekker van uw net.

De reiniging zal van de hoogste kwaliteit zijn. Het is geprogrammeerd om een volledige mondreiniging te bereiken in slechts 2 minuten.

Tot slot hou ik van zijn gewicht. Het is zo licht dat je het zonder enige moeite kunt verplaatsen. onbekend merk maar goedgekeurd bij De Beste elektrische Tandenborstels


Elektrische tandenborstel Philips HX3212/03
Elektrische tandenborstel Philips HX3212/03

Elektrische tandenborstel Philips HX3212/03

Een andere zeer interessante optie om te vechten tegen tandplak die zich elke dag op de tanden vormt, is de Philips-merkborstel.

In dit geval hebben we het over een bekend merk en een borstel die echt doet wat het belooft. Niet alleen mijn mening is positief, maar die van honderden mensen die het al hebben gebruikt is ook positief.

De reiniging is van hoge kwaliteit, dankzij het grote aantal omwentelingen per minuut. Dankzij deze snelheid verdwijnt al het vuil op de tanden en dus de tandplak. Echt als je het gebruikt realiseer je je dat de tanden veel witter worden.

Het heeft een kop die niet te veel in de tanden knijpt om bloedend tandvlees te voorkomen. Sommige modellen veroorzaken bloedingen, maar bij deze is het erg moeilijk om dit te laten gebeuren, tenzij u vatbaar bent.

De batterij is een andere factor om te overwegen. Het gaat lang mee, wat het gebruik van dit model zeer praktisch en comfortabel maakt. Wanneer de batterij leeg raakt, zal deze u vertellen om deze in het laadstation te plaatsen. Een gekend merk bij De Beste elektrische Tandenborstels


Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel HX6807/51
Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel HX6807/51

Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel HX6807/51

Als je van dit merk houdt en een mondreiniging van de hoogste kwaliteit wilt, is dit model de borstel die je zoekt. Ik moet zeggen dat ik het heb geprobeerd en de kwaliteit van het borstelen is van de hoogste kwaliteit. Het is superieur aan het vorige model, hoewel de prijs ook superieur is. Maar ik raad het aan, omdat mondhygiëne niet in het geding is.

Het model heeft verschillende gebruiksmodi, maar dus je kunt het idee krijgen, met een enkele lading kun je bijna 2 weken van de borstel genieten. Als je maar 3 keer per dag je tanden poetst. Als je ze om werkredenen minder vaak poetst, zal de duur langer zijn.

Het heeft een ingebouwde poetsdruksensor. Als je ’s nachts je tanden poetst, zul je anderen niet wakker maken voor het geluid van de pieptoon. In totaal is de duur van het poetsen 2 minuten. Maar als je meer tijd nodig hebt, kun je het zonder problemen blijven gebruiken.

Zo kun je schone en glanzende tanden krijgen.


AEG EZ 5623 Accutandenborstel
AEG EZ 5623 Accutandenborstel

AEG EZ 5623 Accutandenborstel

De laatste elektrische borstel die ik je ga presenteren is die van het merk AEG. Dit model is van hoge kwaliteit, hoewel het in veel gevallen niet zo wordt verkocht vanwege een gebrek aan reclame.

Het heeft een vermogen van 1,5 W en een bidirectioneel systeem. Dankzij dit helpt de borstel u moeiteloos tandplak en vuil van uw tanden te verwijderen.

Dankzij het ontwerp van de kop kunt u genieten van een zeer aangenaam en zacht tandenpoetsen.

De batterij is vrij duurzaam, terwijl deze een klein lampje heeft dat u vertelt wanneer de batterij leeg is. En het is beveiligd voor spetters.

Ik vind het leuk omdat er 4 koppen in het pakket zitten. Zo kunnen alle gezinsleden hun eigen kop hebben en genieten van de borstel zonder dat ze er elk één hoeven te hebben. Dit maakt de totale prijs zeer voordelig.

Een van de dingen die ik leuk vind aan dit model is het ontwerp. Het is vrij eenvoudig en onopvallend, maar het is nog steeds een goed alternatief.


WAT IS EEN ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL?

Het is een tandenborstel die een service heeft van automatische bewegingen van de borstelharen. Deze bewegingen kunnen worden uitgevoerd door oscillatie of door rotatie. Hoewel normaal gesproken de beweging meestal oscillerend is.

Het doel is om een goede orale reiniging te bereiken. Eigenlijk is de reiniging veel dieper dan het reinigen van handmatige borstels. Om deze reden gebruiken steeds meer mensen één van de Beste elektrische Tandenborstels.

Is het de moeite waard om een elektrische borstel te kopen?

Het is door verschillende studies aangetoond dat elektrische borstels tandplak veel beter verwijderen dan handmatige borstels. Als het gebruik continu is, kunnen de tanden genieten van een betere hygiëne, zodat u kunt genieten van een grotere gebitsveiligheid.

Dat gezegd hebbende, moet u beoordelen of u geïnteresseerd bent in het doen van dit soort investeringen of niet. Als u een van de mensen bent die hun tanden niet proper vinden eenmaal gepoetst met een handmatige borstel, aarzel dan niet en koop het. Als ze goed bij je passen, evalueer dan beide opties om te zien of het echt een goede aankoop kan zijn voor je interesses.

Elektrische borstels zijn perfect voor mensen die slecht mobiel zijn of artritis hebben. Zo kunnen ze zonder al te veel moeite een goede poetsbeurt krijgen.

Een ander voordeel van de beste elektrische borstels is dat ze een druksensor hebben. Zo voorkom je dat je je mond beschadigt door te knijpen of te veel druk uit te oefenen tijdens het poetsen, vandaar dat in veel gevallen bloedingen optreden.

Koop elektrische borstel met batterij

Persoonlijk raad ik je aan om één met een batterij te kopen. De batterijmodellen raad ik vooral aan voor mensen die willen dat hij op vakantie gaat of af en toe gaat gebruiken.

De overgrote meerderheid van de elektrische borstels werkt op batterijen. Op deze manier, als je een keuze wilt hebben, is het beste om voor deze variëteit te kiezen.

Aan de andere kant raad ik ze aan als investering. Een batterij elektrische borstel is iets duurder dan de elektrische batterijborstel, maar in ruil daarvoor hoef je geen investeringen te doen om hem te onderhouden. Wanneer de batterij leeg is, hoef je hem alleen nog maar in de steeker te steken en heb je hem in korte tijd weer opgeladen. Aan de andere kant, met modellen op batterijen zul je nieuwe batterijen moeten kopen, dus het zal eindelijk duurder zijn.

Modellen met batterijen hebben meestal meer vermogen en vooral meer extra’s, waardoor ze een beter alternatief zijn.

Zoals je kunt zien, ben ik een persoon die je direct aanraadt om een batterijmodel te kopen, omdat het prijsverschil snel zal worden hersteld. Maar u moet weten welke optie u interesseert.

Tips voor het kopen van de beste elektrische tandenborstels

Hoewel op papier alle modellen hetzelfde lijken, moet gezegd worden dat er nogal wat verschillen tussen zitten. Als je de beste elektrische tandenborstel wilt aanschaffen, nodig ik je uit om rekening te houden met de volgende tips.

Het is belangrijk dat je een timer hebt. Hierdoor dwing je jezelf om je tanden minimaal 2 minuten schoon te maken en maak je alle delen van je tanden goed schoon. En het is aangetoond dat de overgrote meerderheid van de mensen minder dan 2 minuten gebruikt om hun tanden te poetsen met een handmatige borstel. Dit betekent dat de resultaten helemaal niet goed zijn.

Zoals je hebt gezien, is de aanbevolen gebruikstijd 2 minuten. Om elke vorm van ongemak te voorkomen, is het belangrijk dat het een comfortabele houvast voor u heeft. U kunt er zeker van zijn dat, als de borstel niet comfortabel is, u uiteindelijk zult stoppen met het gebruik ervan.

Zoals je al weet, werken borstels met batterijen. Om te voorkomen dat u elke dag moet opladen, is het belangrijk om een model te kopen waarmee u kunt genieten van een goede autonomie. Een borstel met een autonomie van een week is een goede optie. Het kan interessant zijn om een model te kopen dat informeert dat de batterij leeg is.

Het is belangrijk om naar de koppen te kijken. Afhankelijk van uw behoeften, bent u misschien meer geïnteresseerd in het gebruik van de ene of de andere. Daarnaast kan het om problemen te voorkomen interessant zijn dat het model verschillende koppen kan gebruiken. Op de markt zijn er hoofden van alle ontwerpen, kleuren en aangepast aan allerlei soorten gevoeligheid. Het is belangrijk dat u de beste voor u kunt vinden.

De kracht van de borstel is belangrijk, maar nog meer is de mogelijkheid om het te kunnen reguleren. Als je een model aanschaft waarmee je het kunt programmeren, kun je de kracht krijgen die je echt interesseert.

De garantie is een factor om rekening mee te houden. In België en Nederland is de minimale garantie 2 jaar, maar sommige modellen bevatten hogere garanties. Hoe hoger de garantie, hoe hoger de kwaliteit van de borstel.

Ten slotte moet u bij het kopen ervan als laatste naar de prijs en het ontwerp kijken. Vergeet niet dat als u van de beste prijs wilt genieten, het beste is om het online te kopen. Hierdoor zijn de prijzen veel goedkoper.

Als je nog steeds niet zeker weet welk model je moet kopen, raad ik je aan een van de borstels te kopen die ik bovenaan heb aanbevolen. Als u op een van hen inzet, kunt u er zeker van zijn dat u niet teleurgesteld zult zijn met de aankoop.

Waar kan ik online de beste tandenborstels kopen?

De Beste elektrische Tandenborstels koop je bij Krefel.
De Beste elektrische Tandenborstels koop je ook bij Amazon.
De Beste elektrische Tandenborstels bij Bol;com een groot assortiment.

Op zoek naar iets? vul in wat je zoekt of klik op categorie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *