De Beste Wijnkoelkasten

De Beste Wijnkoelkasten

De Beste Wijnkoelkasten

Als u een wijnliefhebber bent en wilt genieten van uw favoriete drankje in de best mogelijke omstandigheden, dan vertellen wij u welke de beste wijnkoelkasten op de markt zijn. Lees verder om erachter te komen wat de beste wijnkelderalternatieven zijn die dit jaar beschikbaar zijn.


Dual Zone wijnkoeler 12 flessen
Dual Zone wijnkoeler 12 flessen

Dual Zone wijnkoeler 12 flessen

De eerste wijnkoelkast van die onze professionals hebben geselecteerd, is het beste alternatief voor experts en voor iedereen die wil genieten van wijn in de best mogelijke temperatuuromstandigheden. De Dual Zone wijnkoeler van MINGDIAN is ontworpen om wijn te bewaren en te optimaliseren in perfecte licht-, temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden. Deze professionele wijnkoelkast wordt aanbevolen door de wijnexperts die als geen ander het belang van de juiste opslag van wijn kennen, en heeft de capaciteit om tot 12 flessen op te slaan en bevat een uitgebreide technologie die speciaal is ontworpen om alle belangrijke parameters te configureren bij het genieten van een goede wijn.


Klarstein Shiraz Wijnkoelkast
Klarstein Shiraz Wijnkoelkast

Klarstein Shiraz Wijnkoelkelder

Als volgend alternatief hebben we gekozen voor een wijnkoelkast van 16 flessen met een lcd-scherm van topkwaliteit om de temperatuur van dit drankje comfortabel en veilig te kunnen regelen voor elk evenement. Het assortiment van de wijnkast is perfect voor wijnen, maar daarnaast is het ook een zeer rustige wijnkoelkast die efficiënt energie bespaart. Deze koelkast van zijn kant bevat een efficiënt thermo-elektrisch koelsysteem. De temperatuur kan op een eenvoudige manier worden aangepast en ook deze wijnkoelkast bevat laden om alle flessen comfortabel te kunnen verwijderen en lokaliseren.


Haier HWS33GG - Wine Bank 50 Serie 3 - 33 flessen
Haier HWS33GG – Wine Bank 50 Serie 3 – 33 flessen

Haier HWS33GG – Wine Bank 50 Serie 3 – 33 flessen

De derde wijnkoelkast van 33 flessen die onze experts hebben gekozen, is een stille wijnklimaatkast, Micro-vibraties en lawaai kunnen schade veroorzaken aan je wijnflessen en de smaak en je genot ervan aantasten. De compressor van de wijnkelders van Haier heeft een anti-vibratiesysteem dat de trillingen vermindert en geluid tot een minimum beperkt, waardoor je flessen onaangetast blijven en vol van hun originele, volle smaak behouden.

Vergrendelingssysteem: Houd je wijnverzameling veilig en beschermd wanneer dat nodig is, dankzij dit handige hightech vergrendelingssysteem.

Ledverlichting: De ledverlichting in de wijnopbergkasten van Haier zetten je wijnen niet alleen in de schitterende schijnwerpers die ze verdienen, ze geven ook bijzonder weinig warmte af. Dit is belangrijk om de optimale temperaturen in de kast te handhaven voor je wijnen.


Tomado TRW2401B - Wijnkoelkast - Ruimte voor 24 flessen
Tomado TRW2401B – Wijnkoelkast – Ruimte voor 24 flessen

Tomado TRW2401B – Wijnkoelkelder – Ruimte voor 24 flessen

Dan hebben onze experts gekozen voor een wijnkelder van 24 flessen die een instelbare temperatuur heeft. Deze wijnkelder heeft een inhoud van 66 liter en is voorzien van binnenverlichting met leds met een laag verbruik. De temperatuur kan comfortabel worden geregeld tussen vijf en achttien graden en heeft ook nog een fancy feature is dat de Tomado wijnkoelkast beschikt over een touch bediening, dit maakt het bedienen extra gemakkelijk en de uitstraling van de wijnkoelkast nóg strakker. Het transparante glas zorgt ervoor dat je elke fles wijn mooi ziet liggen.


Cecotec GrandSommelier 24000 Compressor, 24 flessen. Een bestseller bij De Beste Wijnkoelkasten
Cecotec GrandSommelier 24000 Compressor, 24 flessen

Cecotec GrandSommelier 24000 Compressor, 24 flessen

Aan de andere kant vinden we een wijnkelder van 24 milieuvriendelijke flessen en een ontwerp met glazen deur en dubbele isolatie met een spiegelachtige afwerking. Deze wijnkelder bevat ook stevige roestvrijstalen planken en energiezuinige LED-verlichting, met energie-efficiëntieklasse B. De temperatuur is in te stellen tussen de vijf en achttien graden. De ingebouwde compressor zorgt voor een laag geluidsniveau en een hoog vermogen. Zeer stil en trillingsvrij. Slechts 42 dB lawaai. Touch-bedieningspaneel. Temperatuurregeling: in- en uitschakelen van het licht, keuze uit graden F of °C en ontgrendelen. Temperatuurweergave. Zwarte deur en planken van roestvrij staal. Automatische led-binnenverlichting. Schakelt na 10 seconden aan. Een bestseller bij De Beste Wijnkoelkasten.


Klarstein Barolo 28 Uno wijnkoelkast, 70 liter / 28 flessen. Een aanrader door het team van De Beste Wijnkoelkasten
Klarstein Barolo 28 Uno wijnkoelkast, 70 liter / 28 flessen

Klarstein Barolo 28 Uno wijnkoelkelder, 70 liter / 28 flessen

Vervolgens hebben we gekozen voor een wijnkelder met 28 flessen. Deze wijnkelder heeft een uitstekend ontwerp om het in huis te plaatsen, maar bevat ook de beste functies van het moment.

STIJLVOL: De fijne wijnen van de stijlvolle Klarstein Barolo 28 Uno wijnkoeler smaken bijzonder goed omdat ze altijd de juiste koeltemperatuur hebben om direct van te genieten.

SLIM: De stijlvolle Barolo Uno wijnbewaarkast biedt plaats aan maximaal 28 flessen plezier in zijn enkele koelzone van 70 liter. Alle flessen zijn overzichtelijk ingedeeld op zeven opslagniveaus met zes uittrekbare metalen planken.

HANDIGE BEDIENING: Met behulp van het touch-bedieningspaneel en het LC-display aan de buitenkant van de deur kan de temperatuur individueel en comfortabel worden ingesteld op een waarde tussen 11 en 18 ° C.

GLAZEN DEUR: De deur met dubbel glas ziet er niet alleen goed uit, maar geeft ook op elk moment een snel overzicht van de inhoud van de Klarstein Barolo 28 Uno drankenkoeler.

PRAKTISCH: De combinatie van glas, roestvrij staal en licht maken van de wijnkast een decoratief woonaccessoire in elke kamer. Praktisch, elegant en overal een blikvanger: de Barolo Uno wijnkoeler van Klarstein. Een aanrader bij De Beste Wijnkoelkasten


Dunavox Glance-72 Wijnkoelkast, één van de duurdere wijnkelders bij De Beste Wijnkoelkasten
Dunavox Glance-72 Wijnkoelkast

Dunavox Glance-72 Wijnkoelkelder

Tot slot hebben onze experts gekozen voor een wijnkelder met 72 flessen laag verbruik, ideaal als u uw wijnen in optimale conditie wilt houden maar niet wilt dat dit een verhoging van uw elektriciteitsfactuur betekent. Op het niveau van stijl is het een zeer flirterige en elegante wijnkelder. wijnkast is moderne en strak afgewerkte wijnklimaatkast. Het is een wijnkoelkast met een enorm ruime opslagcapaciteit en daarnaast beschikt de wijnkoelkast over een greeploze deur met een push to open technologie. Verder beschikt de wijnkoelkast over 2 temperatuurzones. De wijnkoelkast is ontworpen en uitermate geschikt voor thuis in een moderne keuken als inbouw in een keukenwand of kast. De deur van de wijnklimaatkast is dus greeploos en gaat open aan de hand van een druk op de deur. De lijst van de deur is zwart van kleur. Verder beschikt de wijnkoelkast over een dynamische compressor, wat ervoor zorgt dat er minder rekening gehouden hoeft te worden met de omgevingstemperatuur en is er meer vrijheid bij het plaatsen van de wijnklimaatkast. Een van de duurdere wijnkelders bij De Beste Wijnkoelkasten.


Waar dienen de beste wijnkoelkasten voor?

Ben je een liefhebber van wijn? Met een speciale wijnkoelkast voor wijnen kunt u niet alleen uw flessen comfortabel bewaren, maar ook de wijn in optimale omstandigheden bewaren, zodat deze op de meest geschikte temperatuur kan worden geconsumeerd, afhankelijk van het type wijn  dat het is. Er zijn wijnkelders die weinig ruimte innemen en niet te duur zijn. Als u van plan bent een wijnkoelkast te kopen, helpen wij u bij de keuze, lees dan zeker ons artikel verder.

wijn thuis bewaren

Een wijnkelder of wijnkoelkast is een gekoelde kast die ontworpen is om flessen wijn op de juiste temperatuur te houden: door middel van een koelsysteem gecontroleerd door een thermostaat houdt dit apparaat het interieur koel en laat het toe om de mate van koeling van de wijn te regelen ,waardoor het op de optimale temperatuur kan worden geconsumeerd , zodat het in het juiste tempo blijft rijpen.

In de wijnkoelkast blijven de wijnen beter bewaard, hun aroma’s en kenmerken blijven behouden.

Waarom wijn bewaren in de Beste Wijnkoelkasten

De flessen worden liggend gehouden. Hierdoor blijft de kurk vochtig.

Voldoende relatieve luchtvochtigheid is gegarandeerd.

Ze zijn uitgerust met actieve koolfiltersom nare geurtjes tegen te gaan .

Ze beschermen de wijn tegen ultraviolette straling. Sommige koelkasten hebben ook: LED-verlichting,

Ze hebben een compressor die niet trilt, zodat de wijn in rust is,

Ze hebben een alarm dat afgaat als de temperatuur stijgt doordat de deur te lang openstaat

Op welke temperatuur moet wijn in de wijnkoelkast worden bewaard?

Het temperatuurbereik waarbij wijnen moeten worden bewaard, varieert van 6ºC tot 18ºC, afhankelijk van het type wijn. Zo moet witte wijn rond de 8/10 ºC worden bewaard, terwijl rode wijn tussen de 16/18 ºC ligt. Pas de temperatuur van uw wijnkelder aan de behoeften van de wijnen die u bewaart aan.

Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van de beste wijnkoelkasten?

Soort gebruik. Afhankelijk van het type wijn dat je binnen wilt bewaren, of als je wijnen gaat bewaren die andere omstandigheden vereisen, heb je een of ander type wijnkelder nodig.

Plaats.  Een belangrijke factor bij het kiezen van een wijnkelder is weten waar deze komt te staan. Het is raadzaam om het op een koele plaats te plaatsen, uit de buurt van zonlicht en andere apparaten. Je moet ook rekening houden met de beschikbare ruimte om de grootte van de wijnkelder aan te passen.

Vermogen. De capaciteit van deze apparaten is zeer variabel: de kleinste wijnkelders hebben een capaciteit voor een paar flessen (tussen 6 en 20), terwijl de grote honderden flessen kunnen bevatten. Je moet ook rekening houden met het type fles dat je gaat introduceren.

Consumptie. Controleer de energieklasse. Met het nieuwe label gaat de schaal van A naar G, waarbij de zuinigste modellen die met label A zijn. Vergelijk verschillende modellen en kies degene met het laagste verbruik en het beste energielabel en dat past bij jouw wensen.

Hoeveel kost een wijnkelder?

De prijs van wijnkelders is ook verschillend, afhankelijk van hun capaciteit, materiaal, uitrusting, enz.: de eenvoudigste kleine modellen zijn te vinden voor iets meer dan 100 euro, maar dat cijfer kan worden vermenigvuldigd met 10, 20 of meer…

Energielabel wijnkelder

Compressor-wijnkelders zijn gespecialiseerde koelkasten voor het bewaren van wijn. Daarom delen ze hun energielabel met hen.

Waar kan je de beste wijnkoelkasten online kopen?

De Beste Wijnkoelkasten koop je bij Krëfel.
De Beste Wijnkoelkasten zijn te vinden bij Amazon.
De Beste Wijnkoelkasten kopen? Dat doe je toch bij Bol.com.

Hier koop je de beste wijnen

Exclusief bij Wijnvoordeel - familie Meiland wijnen

Op zoek naar iets? vul in wat je zoekt of klik op categorie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *